Вільногірськ. 15:45

+21°

Тиск: 742.3 mm
Вологість: 32.9 %

Різне

Заборона палити цигарки, електронні сигарети та кальян у громадських місцях.

Переглядів 221

Заборона палити цигарки, електронні сигарети та кальян у громадських місцях.

Із 11 липня буде заборонено палити цигарки, електронні сигарети та кальян у громадських місцях. А місцева влада отримає право визначати зони, вільні для куріння.

Таким чином, набуває чинності Закон «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення».

За куріння у цих місцях можна буде отримати або попередження, або штраф від 51 до 170 грн, при повторному порушенні – 170-340 грн за ст. 175-1 КУпАП.

В закладах, де куріння заборонено, мають бути спеціальні таблички: «Куріння заборонено!» чи «Місце для куріння. Куріння шкодить Вашому здоров’ю!».

Для ресторанів та кафе розміщення попільничок, кальяну чи за куріння передбачено штраф 3000 гривень, у разі повторного порушення – 15 тисяч гривень, для інших суб’єктів господарювання – 1000 гривень, у разі повторного порушення – 10 тисяч гривень.

Джерело Дніпро Обласний

Відключення електропостачання на липень

Переглядів 443

Відключення електропостачання на липень

Інформація щодо запланованих відключень споживачів електричної енергії для проведення робіт на об’єктах енергетики ПрАТ "ПЕЕМ "ЦЕК" дільниця Вільногірська ЖвРЕМ

Дата проведення ремонту Час проведення ремонту Найменування вулиць, номеру будинків, що будуть відключені на час проведення ремонту обладнання Причина відключення
04.07.2022 08.30-12.00 вул. Степова, 4, 4а, 6-9, 10, 13, 19, 27; Свято-Успенська церква Розчистка траси ПЛ-0,4кВ
11-15.07.2022 08.30-16.30 ТОВ "Магнітек", РАЦС, Юстиція, ФОП Гладков, Леонтьєва Капітальний ремонт 
18-21.07.2022 8.30-16.30 вул. Ентузіастів, 3, 3а, 4, 6, 8, 8а, 10, 12; вул. ім. Ю.М. Устенка, 6; вул. Молодіжна, 16, 2-12 (парні); вул. Степова, 3, 5, 7; вул. Варена, 2-12 (парні), 16-26 (парні), 3-11 (не парні); ГК "Ентузіаст"; Ветеринарна клініка, ФОП: Канаєв, Настека, Ковтун, Богдан, Пашута, Курбанов, Гулін;  Дніпрогаз Капітальний ремонт

Джерело Вільногірська міська рада

Дніпропетровщина 30 червня 18.15

Переглядів 302

художник-плакатист Нікіта Тітов.

Дніпропетровщина 30 червня 18.15

Дякую усім, хто підтримав мій перехід на українську мову. Дякую за поради, які від вас отримав.

Людей, які зараз, як і я, стараються говорити українською замість російської, чимало.

Для вас ми запускаємо мотивуючий проєкт - «Мова об’єднує».

Він для підтримки кожного, хто нині вагається і трохи встидається своїх помилок. Але ж помилки трапляються у кожного, хто робить якусь справу. Тільки постійне «накачування м’язів» дає нам досвід та уміння. Тож «накачуємо м’язи» у вивченні української разом. Слово за словом.

P.S. Плакат спеціально для нашого проєкту створив  відомий  художник-плакатист Нікіта Тітов. Дякую за цю роботу!

Джерело Валентин Резніченко/ Дніпропетровська ОДА (ОВА)

Призупинення подачі води

Переглядів 245

Призупинення подачі водиШановні вільногірці!

За інформацією керівництва філії "ВГМК", компанії-постачальника води на місто, 1 липня 2022 року з 9:00 до 12:00 призупиняється подача води на місто у зв'язку з ремонтними роботами

НАТО офіційно визнав Росію своєю стратегічною загрозою

Переглядів 247

НАТО офіційно визнав Росію своєю стратегічною загрозою

НАТО офіційно визнав Росію своєю стратегічною загрозою

"Російська Федерація є найбільш серйозною і безпосередньою загрозою безпеці союзників, а також миру та стабільності в євроатлантичному регіоні", - йдеться у тексті ухваленої концепції, яка визначає стратегію НАТО на наступне десятиріччя.

У відповідь на вторгнення росії до України, НАТО посилила свою оборонну присутність у східній частині Альянсу за допомогою додаткових військ, літаків та кораблів.

Джерело Цензор.НЕТ

З Днем Конституції!

Переглядів 240

З Днем Конституції!

«Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю»

Для України та українців це більше, ніж просто слова. Це – один з найважливіших принципів, на якому базується наша демократія. Принципів, які нині відгукуються в серці болем і гордістю одночасно.

Сьогодні ми відзначаємо 26-ту річницю з Дня ухвалення Конституції України. Основного Закону, яким повага до людської гідності та свободи визнається найвищою цінністю.

На жаль, визначна для мільйонів українців дата сьогодні залита кров‘ю наших співвітчизників. Людей, які хотіли жити в мирі, будували плани на майбутнє і чиї життя цинічно відібрали нелюди з російської федерації.

Вони вбивають, ми рятуємо. Вони нищать, ми бережемо.

І в цьому наша відмінність.
росія – це про зневагу, жорстокість і суцільний морок. Країна-терорист.
Україна – це про відвагу, силу і стійкість. Про захист своїх прав і свобод, про відстоювання своєї територіальної цілісності. Вільна держава, за якою майбутнє.

«Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава». Так було і так буде.

Слава Україні!
Слава українським героям!
З Днем Конституції!

Джерело Микола Лукашук – голова ДОР

Тимчасове зниження тиску води у системі водопостачання.

Переглядів 197

Тимчасове зниження тиску води у системі водопостачання.Шановні вільногірці!

У зв’язку із аварійною ситуацією, що виникла на водозаборі у с. Домоткань, спостерігатиметься тимчасове зниження тиску води у системі водопостачання.

Джерело Вільногірська міська рада

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані у Вільногірській територіальній громаді!

Переглядів 193

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані у Вільногірській територіальній громаді!

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані у Вільногірській територіальній громаді!

Запрошуємо вас отримати продуктові набори від представника синодального управління соціального служіння Православної Церкви України Eleos-Ukraine та Благодійного фонду «100% життя» за підтримки депутата Вільногірської міської ради Олени Новікової та за сприяння міського голови Володимира Василенка.

Один набір сягає ваги 18 кг і спакований у картонну коробку. Для зручного перенесення просимо взяти із собою пакети. Для отримання набору при собі необхідно мати довідку внутрішньо переміщеної особи, паспорт та довідку з номерком, що видавалась ВПО у гуманітарному штабі.

Видача буде здійснюватись за адресою: вул. Ім. В.В.Варена, 36, магазин «Олена» з 09:00 до 12:00 три дні: 28, 29 та 30 червня:
28.06.2022 – номери 1 - 200;
29.06.2022 – номери 201 - 400;
30.06.2022 – номери 401 – 600.

Також запрошуємо чоловіків з числа внутрішньо переміщених осіб на 08:00 у ці дні долучитись до розвантаження продуктових наборів.

Джерело Вільногірська міська рада

<<

<

>

>>

Важливе