Вільногірськ. 20:25

+17°

Тиск: 744.1 mm
Вологість: 34 %

Різне

Близько 400 га полів з посівами знищено на Дніпропетровщині внаслідок бойових дій.

Переглядів 214

Близько 400 га полів з посівами знищено на Дніпропетровщині внаслідок бойових дій.

Ворожі обстріли і спричинені ними пожежі нищать врожай, завдають значних збитків нашим аграріям.

Глобальна продовольча небезпека загрожує всьому світу. І винна в цьому тільки росія. Єдине, що добре вміє країна-терорист – це руйнувати.

Сьогодні в Туреччині пройшли чотиристоронні переговори щодо вивезення українського зерна, заблокованого рф. Наша держава є одним з найбільших експортерів зерна та пшениці, тому питання продовольчої кризи, яку цілеспрямовано та свідомо створює російська федерація, має бути вирішено якнайшвидше.

Але це лише початок. Терористів і війну, яку вони розпочали проти України, потрібно зупинити негайно. Вірю, що наші захисники впораються із цим завданням. І допомагати Україні зараз має весь цивілізований світ, для якого мир і демократія – не порожні слова, а справжні цінності.

Ми вистоїмо. Обов‘язково відновимо все знищене, повернемо свої території, виженемо окупантів геть. Країна розквітне з новою силою.

Близько 400 га полів з посівами знищено на Дніпропетровщині внаслідок бойових дій.

Джерело Микола Лукашук – голова ДОР

Реєстр олігархів готовий

Переглядів 238

Реєстр олігархів готовий

Реєстр олігархів готовий

Реєстр олігархів уже готовий, наразі триває процес підготовки документів, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

"Цей процес йде. Реєстр готовий, положення про реєстр затверджено. На сьогоднішній день інституції, які мають право подавати, обробляють документи", – сказав він.

Формування реєстру відбувається на основі чотирьох критеріїв: статки, наразі це від $80 млн, політичний вплив, медіа, монополія – природна або штучно створена.

"Якщо людина відповідає трьом з 4 критеріїв РНБО може ухвалити рішення щодо того, що вона є людиною, яку ви називаєте олігархом", – сказав секретар РНБО.

Напередодні мільярдер Рінат Ахметова заявив про вихід його компанії System Capital Management із медійних активів через набрання чинності так званим "законом про олігархів". "Медіа Група Україна" відмовиться на користь держави від усіх ефірних і супутникових телевізійних ліцензій своїх каналів і від ліцензій друкованих медіа в Україні.

Джерело Цензор.НЕТ

Відсьогодні усі канали донедавна Ахметовської «Медіа Групи Україна» почали транслювати загальнонаціональний телемарафон.

Переглядів 235

Відсьогодні  усі канали донедавна Ахметовської «Медіа Групи Україна» почали транслювати загальнонаціональний телемарафон.

34-й фсьо?

Відсьогодні  усі канали донедавна Ахметовської «Медіа Групи Україна», у тому числі розважальні, почали транслювати загальнонаціональний телемарафон.

Також не оновлюються сайти «Сегодня» та «Україна 24».

А на сайті 34-го телеканалу Дніпра за сьогодні виставили лише одну новину - заяву Ріната Ахметова про подальшу долю «Медіа Групи Україна».

Нагадаємо, вчора в холдінгу Ахметова заявили про відмову від усіх ліцензій своїх каналів і друкованих ЗМІ на користь держави через закон про олігархів.

Проте фахівці пишуть, що таким чином Ахметов скидає баласт, адже утримувати зараз телеканали завелика розкіш.

Інші вбачають в цьому небезпечну тенденцію: якщо таким шляхом підуть всі власники медіагруп, то в ефірі залишаться лише державні канали.

Джерело Дніпро Обласний

Випускників та батьків просять не розповсюджувати інформацію щодо дати та місць проведення НМТ.

Переглядів 239

Випускників та батьків просять не розповсюджувати інформацію щодо дати та місць проведення НМТ.Випускників та батьків просять не розповсюджувати інформацію щодо дати та місць проведення НМТ.

Адже сьогодні стали відомі дати, час та місце проведення тестування.

Випускникам радять перевірити свої особисті кабінети та зберігати цю інформацію у таємниці, - закликають у департаменті гумполітики.

Джерело Дніпро Обласний

Дитячий табір відпочинку "Світанок" відкрив свої двері для 2 зміни.

Переглядів 239

Дитячий табір відпочинку "Світанок" відкрив свої двері для 2 зміни.

З метою оздоровлення та літнього відпочинку дітей у Вільногірській міській територіальній громаді 11.07.2022 року дитячий табір відпочинку "Світанок" відкрив свої двері для 2 зміни.

Під час перебування в дитячому таборі на дітей чекають культурно-масові заходи, фестивалі дитячої творчості, гурткова робота, спортивні змагання.

Департамент соціально-гуманітарної політики Вільногірської міської ради Дніпропетровської області бажає кожній дитині гарного відпочинку, цікавих захоплень,  радісних днів, яскравих емоцій та нових знайомств.

Діти це наше майбутнє!
Разом до перемоги!

Джерело Вільногірська міська рада

Стартувала інформаційна кампанія "ВИХОДЬ НА СВІТЛО!"

Переглядів 226

В умовах повномасштабної війни одним з головних чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України.

Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави, має розуміти, що задекларована праця - це шлях до вільної, незалежної та економічно сильної держави.

Саме тому з 01 липня Держпраці розпочала інформаційну кампанію "Виходь на світло!". Це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин.

Кампанія спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків.

Стартувала інформаційна кампанія

 

Відсьогодні в Україні заборонено будь-яке куріння у громадських місцях

Переглядів 221

Відсьогодні в Україні заборонено будь-яке куріння у громадських місцях

Відсьогодні в Україні заборонено будь-яке куріння у громадських місцях

З 11 липня набувають чинності норми антитабачного закону 1978-ІХ, який було прийнято 16 грудня 2021 року. Нагадаємо, цим законом забороняється куріння, вживання, використання тютюнових виробів, електронних сигарет, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, кальянів у громадських місцях.

Нагадаємо, куріння у заборонених місцях загрожує штрафом у розмірі 51-170 гривень. За повторне порушення упродовж року, потрібно буде викласти 170-340 гривень.

Джерело Дніпро Обласний

З 01 липня в Україні зріс прожитковий мінімум та пов'язані з ним страхові виплати

Переглядів 269

З 01 липня в Україні зріс прожитковий мінімум та пов'язані з ним страхові виплати

З 01 липня 2022 року в Україні планово збільшився розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб – з 2 481 гривні до 2 600 гривень.

Відповідно зросла сума пов’язаних з ним одноразових допомог, які фінансуються Фондом соціального страхування України для потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також осіб, які мають право на виплати в разі втрати годувальника.

Так, для осіб, у яких право на страхові виплати від Фонду настане з 01 липня цього року, розмір допомоги складе:

  • потерпілому внаслідок нещасного випадку на виробництві відповідно до ступеня втрати професійної працездатності (максимально 17 розмірів прожиткового мінімуму, встановленого законом для працездатних осіб, при 100% втрати працездатності) – 44 200 грн;
  • сім’ї у разі смерті потерпілого (100 розмірів прожиткового мінімуму) – 260 000 грн;
  • утриманцю у разі смерті потерпілого (20 розмірів прожиткового мінімуму) – 52 000 грн.

Раніше ці виплати становили 42 177 грн, 248 100 грн, 49 620 грн відповідно.

Джерело Вільногірська міська рада

<<

<

>

>>

Важливе