Убитий ворогом ще один наш земляк, вільногірець – Дмитро Ігорович Ракута.

Переглядів 1243

Дмитро Ігорович РакутаНевтішна для всіх нас новина: ще одна втрата на фронті, убитий ворогом ще один наш земляк, вільногірець – Дмитро Ігорович Ракута.

До кінця залишившись вірним військовій присязі, загинув у бою за Україну в Луганській області. Наші щирі співчуття рідним та близьким воїна.

Дмитро народився у м.Вільногірськ у 1991 році.

Навчався в загальноосвітній школі №5, потім у нашому технікумі, далі – у м.Кам’янське. Здобув економічну спеціальність.

Повернувся в місто, працевлаштувався у філію «Вільногірський ГМК» АТ «ОГХК» помічником машиніста екскаватора на ГТВ.

У вільний час захоплювався автосправою та музикою.

Наприкінці лютого 2022 року розпочалась широкомасштабна російська агресія. 14 травня Дмитра призвано на військову службу І-м відділом Кам’янського РТЦК та СП Дніпропетровської області.

Служив у мотопіхотному відділенні мотопіхотного батальйону однієї з військових частин ЗСУ. У боях проявив себе як мужній і звитяжний воїн, як вірний син своєї країни.
Дмитро Ігоревич РАКУТА героїчно загинув під час виконання бойового завдання 02 листопада 2022 року в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області.
До останнього дня, останньої хвилини свого життя воїн залишився вірним військовій присязі.

Вільногірська громада висловлює щирі співчуття мамі Дмитра Людмилі Миколаївні, всій його родині, друзям, колегам по роботі, фронтовим побратимам. Кожна втрата – горе для всіх нас, невимовний біль.

Вічна світла пам’ять Герою.

Його ім’я навіки вписане не лише в історію міста, а й всієї країни. Низький уклін захисникові…

Прощання з Дмитром Ігоревичем РАКУТОЮ відбудеться завтра, 09 листопада, о 12:00 на площі перед Палацом культури та спорту «Металург». Запрошуємо жителів громади віддати шану Герою та взяти участь у церемонії прощання.
Поховають воїна на Алеї Слави міського кладовища.
Слава і шана Герою!

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі

>>>
Шановна громадо! З вагомих причин прощання з Дмитром Ігоровичем РАКУТОЮ переноситься на 13:00 годину.
>>>
Шановні жителі громади! Церемонія прощання з Дмитром Ігоровичем РАКУТОЮ переноситься на 14:00. Інформацію отримуємо від військових, є певні причини. Просимо поставитися з розумінням до ситуації.

no robot код

Важливе