Вільногірськ. 04:50

+12°

Тиск: 755.5 mm
Вологість: 54.2 %

Різне

Послуги у сфері пенсійного забезпечення на єдиному порталі "Дія"

Переглядів 297

Послуги у сфері пенсійного забезпечення на єдиному порталі "Дія"В сучасній державі надання електронних послуг є головною передумовою розвитку електронного урядування, що дає змогу суб'єктам звернення дистанційно отримувати повну, актуальну та достовірну інформацію.

Одним із найуспішніших українських електронних сервісів державних послуг є сервіс «Дія».

«Дія» (скорочення від «Держава і я») — мобільний застосунок, вебпортал і бренд цифрової держави в Україні, розроблений Міністерством цифрової трансформації України. «Дію» було вперше презентовано у 2019 році й офіційно запущено у 2020 році.

Відключення електропостачання на 19 вересня

Переглядів 198

Відключення електропостачання на 19 вересняУ зв'язку з проведенням робіт на електромережах відбудеться відключення електропостачання в житлових будинках міста

19 вересня з 8-30 до 12-00 вул. Молодіжна, 16а, вул. Ю.М.Устенка, 3

з 13-00 до 16-30 вул. Молодіжна, 22а, вул. Варена, 15а, 21а

Джерело Вільногірська міська рада

Дніпропетровщина 16 вересня 10.56

Переглядів 196

Дніпропетровщина 16 вересня 10.56

Дніпропетровщина 16 вересня 10.56

Ми ніколи і нікому не пишемо таких листів. Це шахрайство.

Творців цих мерзенних підробок уже затримано. Сподіваюся, на них чекає суворе покарання.

Підприємці! Не ведіться на такі безсоромні махінації. Ретельно перевіряйте всі послання, які отримуєте. Негідники інколи підіймають голови. Не давайте їм шансу. Вони мають стояти біля ганебної стіни. Давайте усі разом їм у цьому допоможемо.

Війна йде за нашу честь та гідність. І вона не тільки на фронті. Вона всередині кожного з нас. Ця гидота - такий же ворог нашої країни, як і ті, проти яких стоїмо на полі бою…

Немає слів…

Будьте пильними.

Бережіть себе.

Джерело Валентин Резніченко/ Дніпропетровська ОДА (ОВА)

Працюючі українці мають право пройти реабілітацію після травм, отриманих внаслідок бойових дій, за кошти Фонду

Переглядів 235

Працюючі українці мають право пройти реабілітацію після травм, отриманих внаслідок бойових дій, за кошти ФондуКожен працюючий українець має право на проходження після стаціонарного лікування оплачуваного курсу реабілітації після отриманих внаслідок бойовий дій травм за кошти Фонду соціального страхування України. Таке реабілітаційне лікування спрямоване на відновлення організму після завершення гострого періоду та часто дозволяє уникнути первинної інвалідності чи перешкодити подальшому погіршенню стану.

Пройти курс відновного лікування після отриманих травм застраховані особи можуть на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів, направлення відбувається зі стаціонару лікарні. Забезпечення реабілітацією за кошти Фонду відбувається за адресним принципом – так, пацієнт самостійно обирає санаторно-курортний заклад для проходження лікування.

Військовослужбовці продовжують отримувати грошове забезпечення на період лікарняного

Переглядів 232

Військовослужбовці продовжують отримувати грошове забезпечення на період лікарняногоПід опікою Фонду соціального страхування України перебуває близько 11 мільйонів українців – це наймані працівники, підприємці, фермери і самозайняті особи. Усі вони в разі настання страхового випадку отримують від Фонду виплати, допомоги, медичні і соціальні послуги.

Однак для військовослужбовців діють інші норми соціального захисту на випадок тимчасової втрати працездатності – їм не нараховується та не виплачується допомога за лікарняними, натомість за ними на час хвороби зберігається грошове забезпечення та передбачено додаткову винагороду на час воєнного стану. Відповідно, до бюджету ФССУ не розподіляється сплачений за військовослужбовців ЄСВ – сплачений з їхнього доходу внесок надходить тільки до Пенсійного фонду України та Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

<<

<

>

>>

Важливе