Загибель у боях за Україну ще одного нашого земляка

Переглядів 385

Сергій Юрійович СОКОЛСьогодні отримали офіційне повідомлення від військових про загибель у боях за Україну ще одного нашого земляка, жителя Вільногірська Сергія Юрійовича СОКОЛА.

Страшною ціною дається нам визволення від окупантів кожного сантиметру української землі.

Сергій СОКОЛ народився 16 вересня 1981 року у місті Маріуполь (на той час Жданов) Донецької області.

У Вільногірську Сергій пішов навчатися в середню школу №4.

З юних років відзначався добрим характером, чуйністю, скромністю.

Після отримання базової середньої освіти проходив армійську службу в місті Євпаторія.

У лютому 2022 року, коли росія розпочала активні воєнні дії проти України, Сергій Юрійович СОКОЛ працював черговим слюсарем у ТОВ «Скляний Альянс».

15 жовтня був призваний першим відділом у місті Верхньодніпровськ Кам’янського РТЦК та СП Дніпропетровської області по мобілізації.

Служив номером обслуги 3 гранатометного відділення взводу вогневої підтримки 1 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону.

21 жовтня під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області наш захисник отримав вогнепальне поранення, від якого і загинув 16 листопада.

Звичайний громадянин України, як тисячі інших наших співвітчизників, у момент реальної загрози для всього нашого народу став на захист територіальної цілісності країни. Він віддав власне життя, щоб стримати збройну агресію росії, дати відсіч ворогові. Це подвиг в ім’я України, в ім’я людства.

У Сергія Юрійовича СОКОЛА залишились мати, батько, сестра. Висловлюємо щирі співчуття родині, всім близьким, друзям загиблого.

Церемонія прощання із Сергієм Юрійовичем СОКОЛОМ відбудеться у четвер, 24 листопада, об 11:00 на площі перед Палацом культури та спорту «Металург».

Запрошуємо жителів громади взяти участь у цьому жалобному заході, вшанувати Героя і провести його в останній путь.

Поховають воїна на Алеї Слави міського цвинтаря.
Світла пам’ять і вічна слава Героєві!

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе