З невимовним болем зустрічаємо скорботні звістки з фронтів.

Переглядів 102

Юрій Миколайович КУКУРУДЗАПАМ’ЯТАЄМО…

З невимовним болем зустрічаємо скорботні звістки з фронтів. У Вишнівську громаду надійшло сповіщення про героїчну смерть ще одного співвітчизника, нашого земляка – Юрія Миколайовича КУКУРУДЗИ, адже історія його життя безпосередньо пов’язана з Вільногірськом.

Юрій народився 22 лютого 1970 року в нашому місті. Навчався у середній школі №2. За плечима земляка строкова служба в армії, робота на гірничо-металургійному комбінаті, у 52-й пожежно-рятувальній частині. З 2014 по 2017 рік він служив при Верхньодніпровському військоматі. Потім повернувся на промислове виробництво, працював газоелектрозварювальником у ТОВ «Мотронівський гірничозбагачувальний комбінат».

Після смерті батьків переїхав з Вільногірська зі своєю родиною на постійне місце проживання у село Новоукраїнка Вишнівської  селищної громади – свою малу батьківщину.

З першого дня широкомасштабного вторгнення росії на територію України Юрія Миколайовича було призвано на військову службу по мобілізації ІІІ відділом в м. П’ятихатки Кам’янського РТЦК та СП.

Головний сержант ЗСУ Юрій Миколайович КУКУРУДЗА мужньо і стійко боровся за територіальну цілісність, незалежність і суверенітет нашої держави. Служив захисник в одному з піхотних батальйонів Збройних Сил України, брав участь у боях на Авдіївському напрямку.

1 травня 2024 року він загинув в районі населеного пункту Очеретино Покровського району Донецької області, до останнього подиху залишаючись вірним військовому і громадянському обов’язку.

Вільногірська громада висловлює щирі глибокі співчуття дружині Ніні Григорівні, синові Олексієві, який також стоїть на захисті України, всім близьким, друзям, колегам, бойовим побратимам воїна.

Юрія Миколайовича КУКУРУДЗУ поховають завтра, 7 травня 2024 року, у селі Новоукраїнка на місцевому кладовищі. Прощання відбудеться у Новоукранці того ж дня о 10:30.

Для вільногірців, бажаючих провести Юрія Миколайовича в останню дорогу, біля колон навпроти Маркетопту будуть чекати автобуси. Відправлення – о 09:00.

Світла пам’ять і вічний спомин Герою!

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе