Вчора пішов із життя наш земляк

Переглядів 143

Віктор Васильович ЖАЛДАКПАМ’ЯТАЄМО…

Шановна громадо! Вчора пішов із життя наш земляк, учасник бойових дій російсько-української війни Віктор Васильович ЖАЛДАК. Дала взнаки тяжка хвороба, що сталася внаслідок війни.

Народився Віктор 24 лютого 1963 року в селі Плоске П’ятихатського району Дніпропетровської області. Там же закінчив середню школу. У Дніпрозержинську (нині – м. Кам’янське) навчався в одному з професійно-технічних училищ, де здобув професію автомеханіка.

За плечами Віктора Васильовича служба в армії, робота в ЦГТТ Вільногірського гірничо-металургійного комбінату. Потім він займався автоперевозками як приватний підприємець.

Колеги по роботі, друзі, місцеві жителі знали його не лише як надійного професіонала своєї справи, так і завжди привітну, безконфліктну, добродушну і порядну людину.

Люблячий чоловік, гарний батько і дідусь, Віктор Васильович пішов захищати найцінніших для себе людей, коли розпочалась широкомасштабна російська агресія. 04 квітня 2022 року його було призвано на військову службу по мобілізації. На фронт забрав і свою вантажівку. Служив у роті бойового забезпечення однієї з військових частин ЗСУ на Донеччині. Про жорстокі бойові дії в районі Часового Яру, Бахмуту він знав не з чуток.

У грудні 2022 року у Віктора Васильовича виявили невиліковне захворювання. Він дослужив до свого 60-річчя і у лютому був демобілізований за віком і як особа з інвалідністю внаслідок війни.

20 липня наш земляк відійшов у засвіти. У нього залишились дружина, два сини, рідний брат, онуки, племінники… Щирі співчуття всім рідним і близьким Віктора Васильовича.
Справжній Воїн, гідний громадянин України завжди залишиться в народній пам’яті, в історії нашого краю і нашої держави.

Прощання з Віктром Васильовичем ЖАЛДАКОМ відбудеться сьогодні об 11:00 за адресою: м. Вільногірськ, вул. Слов’янська, 16. Поховають земляка на нашому міському кладовищі.

Світла пам’ять Герою!

Міський голова Володимир ВАСИЛЕНКО

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе