У Вільногірську міську територіальну громаду знову прийшла страшна звістка

Переглядів 379

Віталій Юрійович МЕНЬШИКОВПам’ятаємо…

Кожна людська втрата на цій війні – невимовний біль для всієї нашої країни. У Вільногірську міську територіальну громаду знову прийшла страшна звістка: 14 серпня 2022 року у боях під Авдіївкою отримав поранення, несумісне з життям, житель нашого міста Віталій Юрійович МЕНЬШИКОВ.

Народився Віталій Юрійович 19 серпня 1966 року у місті Марганець на Дніпропетровщині. Навчався у Вільногірській середній школі №4, потім у місцевому професійно-технічному училищі.

Здобув професію екскаваторника.

За спеціальністю і працював на Вільногірському гірничо-металургійному комбінаті.
Мав певний авторитет серед колег по роботі, був дружнім, доброзичливим. Цікавився охотою, технікою, не пив, не палив. Був взірцем для багатьох людей зі свого оточення.
Найціннішим у житті для нього була родина: дружина, двоє дітей, шестеро онуків, батьки.

Останню, новонароджену онучку Віталію, на жаль, так і не довелося потримати на руках.

Наприкінці лютого 2022 року почалося широкомасштабне вторгнення російських військ на територію України, а 13 березня нашого земляка було призвано на військову службу по мобілізації.

Служив молодший сержант Віталій Юрійович Меньшиков інспектором прикордонної служби 2 категорії – гранатометником одного з відділів прикордонної служби прикордонної комендатури швидкого реагування. У боях за Україну виявив стійкість і мужність як справжній Герой, гідний громадянин своєї держави.

Висловлюємо глибокі співчуття родині, близьким, друзям, колегам воїна і низько вклоняємося світлому подвигу земляка. Це непоправна втрата для всіх нас, для всієї громади.

Вічна пам’ять захисникові Віталію Меньшикову. Слава Герою!

Прощання із загиблим відбудеться у середу, 17 серпня, об 11:00 на площі перед Палацом культури та спорту «Металург». Запрошуємо жителів громади віддати останню данину пам’яті Віталія Меньшикова. Поховають Героя на Алеї Слави міського кладовища.

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе