У боях за Україну загинув житель Вільногірська Валерій Володимирович КУКСА.

Переглядів 209

Валерій Володимирович КУКСАПам’ятаємо…

Ще одна болісна втрата, ще одне життя… У боях за Україну загинув житель Вільногірська Валерій Володимирович КУКСА.

Народився Валерій у нашому місті 18 вересня 1972 року. Після закінчення середньої школи №2 навчався у нашому професійно-технічному училищі на зварювальника. За спеціальністю багато років відпрацював на Вільногірському гірничо-металургійному комбінаті. Завжди користувався певним авторитетом серед колег по роботі, мав добрий, поступливий характер.

У Вільногірську створив міцну і щасливу сім’ю, в якій народилося двоє синів. Завжди був дуже уважним та люблячим чоловіком та батьком.

Коли розпочалась активна фаза російської агресії, вже 2 березня він за призовом по мобілізації пішов захищати від ворога рідну землю. Служив сапером інженерно-саперного взводу мотопіхотного батальйону однієї з наших військових частин.
До останнього дня свого життя воїн залишався вірним військовій присязі.

22 серпня 2022 року солдат Валерій Володимирович КУКСА отримав поранення, несумісне з життям. Це сталося під час артилерійського обстрілу з боку російських військ під населеним пунктом Зайцеве Бахмутського району Донецької області. Смертю хоробрих загинув наш земляк, виконуючи своє бойове завдання…

Вся громада висловлює щирі, глибокі співчуття родині Героя: дружині Світлані, дітям, сестрі, племінниці, а також колегам по роботі, всім, хто знав і товаришував з Валерієм Куксою.

Поховають воїна на Алеї Слави міського кладовища. Прощання відбудеться у суботу, 27 серпня, о 13:00 годині біля ПК та С «Металург».

Вічна і світла пам’ять солдатові! Слава Герою! Слава Україні!

Джерело Оборона Вільногірська - офіційний канал

Коментарі


no robot код

Важливе