У боях за Україну загинув ще один наш земляк

Переглядів 266

У боях за Україну загинув ще один наш земляк

У боях за Україну загинув ще один наш земляк

12 квітня 2022 року у боях за Україну загинув вільногірець Віталій Ігорович Цой.
Народився Віталій 22 вересня 1979 року у місті Вільногірськ. Навчався у середній загальноосвітній школі №1.

З 1997 по 1999 рік виконував військовий обов’язок на легендарному фрегаті «Гетьман Сагайдачний». Мав звання головного старшини Військово-морських сил України.

Після демобілізації працював токарем, був гарним знавцем своєї справи. Останнє місце роботи – ТОВ «ПП «Гидроспецсервіс».

Після оголошення загальної мобілізації Віталій Ігорович Цой вже 2 березня відправився у військову частину для проходження служби. Служив у 17-й окремій танковій криворізькій бригаді, а потім - у 25-й механізованій бригаді.
Загинув воїн 12 квітня в результаті ворожого артобстрілу під час виконання бойового завдання біля міста Попасна Луганської області.

Прощання з Героєм відбудеться 15 квітня біля Палацу культури та спорту «Металург» (про час буде додаткове повідомлення – тіло воїна транспортують з м. Дніпро).

Поховають Віталія на Алеї Слави міського цвинтаря.

Для побратимів, рідних та друзів, для всієї нашої громади Віталій Ігорович Цой назавжди залишиться мужнім, відважним воїном, який поклав власне життя на вівтар перемоги нашої держави у війні з російським агресором.

Щирі співчуття матері загиблого Ганні Петрівні, всім його близьким та колегам по роботі!

Вічна пам'ять і слава Герою!

Джерело Оборона Вільногірська - офіційний канал

Коментарі


no robot код

Важливе