У боях поблизу Бахмута героїчно загинув вільногірець Віктор Олексійович ВЕРХОВОДОВ.

Переглядів 199

Віктор Олексійович ВЕРХОВОДОВПам’ятаємо…

Із жалем і болем ми проводжаємо у засвіти наших дорогих захисників. Кожна людська втрата крає мов ніж серця українців. І з кожною смертю лише зростає ненависть до країни-окупанта, країни-злочинця.

Віктор Олексійович ВЕРХОВОДОВ, світла, весела, оптимістична людина. Він завжди підбадьорював інших у важкі хвилини. Таким його і запам’ятаємо.

Народився Віктор 09 травня 1967 року в місті Лозова Харківської області. На честь свята перемоги батьки назвали хлопчика Віктор, що у перекладі з латинського Victor означає «переможець».

Після школи Віктор навчався у технікумі залізничного транспорту в місті Слов'янськ Донецької області. Працював слюсарем-авторемонтником, заступником керівника одного з рибгоспів.

Як законослухняний громадянин, Віктор Олексійович пройшов армійську підготовку бойового піхотинця в Білорусії.

У Вільногірськ разом із родиною переїхав у 2001 році. Працював електриком у Палаці культури та спорту «Металург», охоронцем у супермаркеті «АТБ», слюсарем у СК «Аванґард».

Коли у лютому поточного року розпочалась широкомасштабна агресія росіян проти України, Віктор Олексійович ВЕРХОВОДОВ вступив у добровольче формування Вільногірської територіальної громади. А 15 вересня був призваний ІІ відділом Кам’янського РТЦК та СП на військову службу за призовом по мобілізації.

Він служив гранатометником у славетній 93-й бригаді «Холодний ЯР». Бої, у яких брав участь наш земляк, точаться майже в тих місцях, де пройшла його молодість, його студентські роки.

24 листопада 2022 року, виявивши стійкість і мужність, сержант ЗСУ Віктор Олексійович ВЕРХОВОДОВ героїчно загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Бахмут Донецької області.

У Лозовій живуть його старенька мама та рідна сестра, яка втратила на цій війні чоловіка. У Вільногірську у Віктора залишились дружина, діти, рідні та близькі люди, колеги по роботі, друзі. Висловлюємо всім їм наші щирі співчуття.

Прощання з Героєм відбудеться у середу, 30 листопада, о 13:00 на площі біля Палацу культури та спорту «Металург». Поховають Віктора ВЕРХОВОДОВА на Алеї Слави міського цвинтаря.

Вічна світла пам’ять воїну-визволителю! Герої не вмирають!

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе