Сумні звістки з Донеччини продовжують надходити до нас.

Переглядів 157

Олександр Володимирович ШЕМЕТПам’ятаємо…

Сумні звістки з Донеччини продовжують надходити до нас. Від командування однієї з військових частин ЗСУ отримали сповіщення про смерть ще одного нашого земляка – Олександра Володимировича ШЕМЕТА.

Народився Олександр 13 жовтня 1969 року у місті Вільногірськ. Навчався в середній школі №5, потім здобував спеціальність машиніста бульдозера в нашому професійно-технічному училищі.

Строкову армійську службу проходив у місті Байконур в Казахстані. Коли повернувся додому, працював на Вільногірському ГМК, потім – у м. Кам’янське.

07 вересня 2022 року Першим відділом Кам’янського РТЦК та СП Дніпропетровської області Олександра було призвано на військову службу по мобілізації. Як стрілець-санітар мотопіхотного відділення однієї з військових частин він брав участь у боях на Сіверському напрямку.

30 січня 2023 року сержант ЗСУ Олександр Володимирович ШЕМЕТ помер під час виконання службових обов’язків у зоні бойових дій.

Від всієї громади висловлюю глибокі співчуття мамі полеглого Світлані Борисівні, двом дітям Олександра, сестрі, братам, всім його друзям та колегам.

Дякуємо воїнові за мужність і звитягу, проявлені у справі захисту територіальної цілісності та суверенітету нашої держави. Вічна йому пам’ять!

Прощання з Олександром Володимировичем ШЕМЕТОМ відбудеться завтра, 04 лютого, об 11:00 біля ПК і С «Металург». Поховають його на Алеї Слави міського кладовища. Прошу жителів громади взяти участь у церемонії прощання і підтримати близьких покійного у жалобі.

Міський голова Володимир ВАСИЛЕНКО

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе