Скорботна звістка надійшла у нашу громаду від військових.

Переглядів 108

Віталій Вілійович ЛИСЯКПАМ’ЯТАЄМО…

Скорботна звістка надійшла у нашу громаду від військових. 14 липня 2023 року, виконуючи свій громадянський і військовий обов’язок, загинув житель міста Вільногірськ Віталій Вілійович ЛИСЯК.

Віталій Вілійович народився у м. Вільногірськ 18 вересня 1964 року. Навчався в середній школі №3. Після школи навчався в нашому техникумі по спеціальності «Електрообладнання цивільних споруд». Віталій ЛИСЯК працював багато років в «Дніпрообленерго», а потім на філії «Вільногірський гірничо-металургійний комбінат» АТ «ОГХК».

З колегами по роботі мав завжди гарні професійні й товариські стосунки. Як фахівець у своїй справі, завжди користувався заслуженим авторитетом у колективі.

Віталій був гарним сім’янином, зразковим батьком і відданим сином своєї країни.
Коли розпочалась широкомасштабна агресія з боку росії, він добровільно став на захист України. 15 березня 2022 року був мобілізований першим відділом у місті Верхньодніпровськ Кам’янського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Служив у роті вогневої підтримки однієї з фронтових бригад.
Стійко і мужньо захищаючи незалежність та територіальну цілісність батьківщини, 14 липня солдат ВСУ Віталій ЛИСЯК загинув у бою під селом Макарівка Волноваського району Донецької області.

Від усієї громади висловлюю щирі співчуття родині воїна: дружині Ользі та синові Владиславу. Загиблому – низький уклін за ратний подвиг, за життя, покладене на вівтар нашої перемоги.

Завтра, 18 липня, перед Палацом культури і спорту «Металург» відбудеться церемонія прощання з нашим земляком. Прошу членів громади, знайомих, колег по роботі прийти на 12 годину дня, щоб підтримати у скорботі родину, віддати данину пам’яті Віталію і провести його в останню путь.

Поховають Віталія Вілійовича ЛИСЯКА на Алеї Героїв міського кладовища.
Вічна пам’ять і невмируща слава вірним синам України.

Міський голова Володимир ВАСИЛЕНК

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе