Ситуація у громаді станом на 10 травня 2022 року

Переглядів 242

Ситуація у громаді станом на 10 травня 2022 року10 травня, вівторок. Минула ніч викликала масу коментарів у соцмережах – багато хто чув звуки, схожі на вибухи. Заспокою вас: до нас нічого не прилітало. Але правоохоронні органи проводять необхідні заходи з метою встановлення всіх обставин справи.

Від себе застерігаю кожного, що у воєнний час відповідальність підвищується і покарання більш жорстокі. Тому перед тим, як вчинити будь-яку протиправну дію, сто разів подумайте, чи варто було це робити. І не забувайте – відеоспостереження працює, вулиці патрулюються. До того ж, діє комендантська година. Спіймаємо – буде погано. Обіцяю.

Хочу звернутися до тимчасових переселенців-чоловіків, зокрема, до тих, хто не реєструється в департаменті соціально-гуманітарної політики. Всі ми розуміємо, що вас від цього стримує. Але Україна у нас одна єдина і виборювати її свободу треба разом. Розраховуємо на вашу свідомість.

Сьогодні о 14:30 із брендованого намету наших добрих друзів - організації World Central Kitchen біля гуманітарного штабу (ЦПНДТ/школа №1) гості нашої громади із числа ВПО можуть отримати продуктові набори. Кожен набір розрахований на родину. Тож, запрошуємо вас, шановні.

Всім тихого спокійного дня.

Міський голова Володимир ВАСИЛЕНКО

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе