Наша громада втратила ще одного захисника, справжнього Воїна і Героя своєї країни.

Переглядів 114

Володимир Олегович ГАПОНЧУК.ПАМ’ЯТАЄМО…

Наша громада втратила ще одного захисника, справжнього Воїна і Героя своєї країни. 28 травня 2024 року зупинилося серце Володимира Олеговича ГАПОНЧУКА.

Народився Володимир у селищі Ареда Читинської області 17 квітня 1971 року. Навчався у середній школі №3 міста Вільногірськ. Здобув спеціальність збагачувальника у місцевому металургійному технікумі.

За плечима Володимира строкова армійська служба, досвід роботи підривником на одній із шахт міста Дзержинськ Донецької області.

Побратимам Володимир ГАПОНЧУК відомий за позивним «Юг», пов’язаним із його службою у 90-х роках в миротворчих військах в Югославії.

За мирних часів він працював у ТОВ «Вільногірське скло» та на Вільногірському гірничо-металургійному комбінаті.

Вірний своїй країні і народові, з 2015 по 2019 роки брав участь в АТО і ООС.
Коли 2022 році розгорнулася широкомасштабна російська агресія проти України. Вже 25 лютого він, мобілізований першим відділом у місті Верхньодніпровську Кам'янського РТЦК та СП Дніпропетровської області, прибув у військову частину.

Служив у славетній 93-й окремій механізованій бригаді «Холодний Яр». Визволяв Тростянець, Охтирку Сумської області, Ізюм Харківської області. Брав участь у боях за Бахмут і Часів Яр Донецької області.

Наприкінці 2023 року був комісований за станом здоров’я, отримав 3 групу інвалідності.
Всі роки був активним членом громадської організації «Об’єднання учасників АТО Вільногірська», гарним і надійним другом своїм однодумцям і побратимам.

28 травня 2024 року Володимир Олегович помер раптово вдома, у Вільногірську.
Вся громада, ГО «Об’єднання учасників АТО Вільногірська» висловлюють щирі співчуття дружині, мамі і синові нашого земляка, всім його друзям і колегам по роботі.
Вдячність тобі, Герою, за подвиг в ім’я миру і свободи, в ім’я людяності і добра.

Низький уклін!

Сумно і болісно, що війна не щадить кращих синів і доньок…

Прощання з Володимиром Олеговичем ГАПОНЧУКОМ відбудеться 30 травня о 14:00 за адресою: м. Вільногірськ, вул. Садова, 19.

Поховають земляка на Алеї Слави міського кладовища.

Вічна слава Героєві!

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе