Надійшло ще одне невтішне сповіщення від військових

Переглядів 195

Олександр Олександрович ПАНЧЕНКОПАМ’ЯТАЄМО…

Надійшло ще одне невтішне сповіщення від військових: виконуючи бойове завдання за призначенням в ході ведення бойових дій поблизу населеного пункту Водяне Донецької області, загинув вільногірець Олександр Олександрович ПАНЧЕНКО.

Олександр народився у місті Вільногірськ 31 серпня 1993 року. Навчався у ЗОШ №2 і ЗОШ №1, здобув професію електрогазозварника у Західно-Дніпровському центрі професійно-технічної освіти.

Строкову службу проходив у прикордонних військах на Закарпатті.

Працював у ТОВ «Вільногірське скло», у філії «Вільногірський гірничо-металургійний комбінат» АТ «ОГХК», у ТОВ «Вільногірський завод залізобетонних виробів».
Знайомі та рідні характеризують його як добру, щедру людину, готову завжди підтримати інших, надати посильну допомогу, поділитися останнім.

Коли росія розпочала широкомасштабну військову агресію проти нашої держави, Олександр Олександрович вже 02 березня 2022 року пішов добровольцем по мобілізації на передову. Він, як гідний громадянин України, не міг залишитись осторонь подій, прийняв рішення віддати свої уміння, досвід і сили на спільну справу тисяч українців – захист і визволення рідного народу, рідної землі.

Служив Олександр у стрілецькому батальйоні однієї з військових частин Збройних Сил України. Довелось на війні бути і кулеметником, і водієм-радіотелефоністом.
26 березня 2023 року, виконуючи бойове завдання, солдат Олександр ПАНЧЕНКО загинув смертю хоробрих, до останньої хвилини вірний своєму військовому і громадянському обов’язку.

У полеглого залишились батьки, сестра і син. Від всієї громади висловлюю родині, всім близьким, знайомим, колегам по роботі, бойовим побратимам Олександра щирі співчуття.

Батькам – низький уклін за гідне виховання сина.

Олександрові Олександровичу – вдячність за стійкість, мужність і звитягу, за всі зусилля, покладені на вівтар перемоги України у цій визвольній боротьбі.

Вічна слава Герою! Світла пам’ять! Він завжди залишиться в наших серцях.

Дорогі земляки! Прошу підтримати рідних загиблого в цей скорботний час і взяти участь у церемонії прощання. Вона відбудеться у середу, 05 квітня, об 11:30 на площі перед Палацом культури і спорту «Металург». Поховають Олександра ПАНЧЕНКА на Алеї Слави міського кладовища.

Міський голова Володимир ВАСИЛЕНКО

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе