На жаль, день для нашої громади сумний.

Переглядів 603

Олег Миколайович БАНДУРЧЕНКОНа жаль, день для нашої громади сумний. Надійшло офіційне сповіщення від військових про загибель нашого земляка Олега Миколайовича БАНДУРЧЕНКА.

Олег Миколайович завжди мав активну громадянську позицію, і в цій війні він брав участь з 2014 року. Дійсно, це наш Герой, наш Захисник. Мудрий, досвідчений, він був добре відомий у нашому місті як гарний спеціаліст, добрий сім’янин, палкий патріот і просто добропорядна гарна людина. Таким і залишиться в нашій пам’яті його світлий образ.

Кожне втрачене на цій війні життя – горе для всіх нас. Найбільшим воно є для родини. Низький уклін матері Героя за сина. Від імені всієї громади висловлюю щирі співчуття близьким Олега Миколайовича, всім, хто його знав, поважав, товаришував з ним.
Про дату та час прощання з Олегом Миколайовичем БАНДУРЧЕНКОМ ми повідомимо додатково тільки отримаємо відповідну інформацію. Слідкуйте, будь ласка, за оголошеннями.

Світла пам’ять нашому землякові…

Міський голова Володимир ВАСИЛЕНКО

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі

>>>
Шановні жителі Вільногірської громади! Церемонія прощання з нашим земляком Олегом Миколайовичем Бандурченком відбудеться у четвер, 27 жовтня, о 12:00 біля ПК та С «Металург». Просимо взяти участь у церемонії та вшанувати пам’ять Героя.

no robot код

Важливе