Гірка і болюча втрата...

Переглядів 165

Олександр Борисович МАРЦЕНЮКПам'ятаємо...

Сумний, трагічний час переживає Україна. Своїм чорним крилом війна вкотре торкнулась і нашої громади: у боях під Бахмутом на Донеччині загинув житель міста Вільногірськ Олександр Борисович МАРЦЕНЮК. Гірка і болюча втрата...

Олександр МАРЦЕНЮК народився 27 грудня 1973 року в Конотопі Шепетівського району Хмельницької області.

Закінчив місцеву школу із золотою медаллю. Армійську строкову службу проходив у Львові. Був гарним майстром по дереву, на замовлення якісно виконував столярні роботи.

Зустрів кохання свого життя - Людмилу. Разом створили дружну і міцну сім'ю, народили трьох донечок.

Свою долю пов'язали із нашим містом. Останнім часом Олександр працював на Вільногірському ГМК стропальником.

М'який за характером, добродушний, чуйний, Олександр Марценюк завжди мав дружні робочі стосунки у рідному трудовому колективі, був гарним і порядним сім'янином.
Широкомасштабна російська агресія внесла свої корективи у життя багатьох українців. 13 липня першим відділом Кам'янського РТЦК та СП Олександра Борисовича Марценюка було призвано на військову службу по мобілізації. Воював солдат у кулеметному взводі стрілецького батальйону однієї з військових частин ЗСУ. Захищав рідну країну від підступного ворога. 21 серпня Олександр загинув у бою під населеним пунктом Бахмут.

Невимовний біль у серцях багатьох українців, коли в громади надходять звістки про загибель земляків.

Найважче родинам Героїв. Вшановуючи громадянський і військовий подвиг Олександра Борисовича Марценюка, ми висловлюємо глибокі і щирі співчуття його родині: дружині, донькам, матері, сестрам, а також всім його близьким, друзям, колегам по роботі.

Поховають Олександра Марценюка на Алеї Слави міського кладовища. Прощання відбудеться біля ПК та С "Металург". Дата та час проведення церемонії прощання уточнюються і будуть вказані додатково в оголошенні Вільногірської міської ради.
Слава безсмертному подвигу Олександра Борисовича Марценюка! Вічна пам'ять Герою!

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе