До нас у громаду знову надійшла звістка від військових про загибель земляка

Переглядів 607

Андрій Олександрович ПАРФЕНЮКСоледар, Бахмут… Назви цих та багатьох інших населених пунктів Донеччини сьогодні у всіх новинах, у всіх на вустах, адже саме там точаться найзапекліші бої з рашистами. І саме там 24 січня 2023 року загинув наш земляк – Андрій Олександрович ПАРФЕНЮК…

Андрій народився у місті Баку 07 квітня 1987 року. Політична ситуація в Азербайджані наприкінці 80-х років минулого століття була дуже напруженою. Родина Парфенюків, тікаючи від військових дій, із 3-річним Андрієм переїхала в наше місто. Тут Андрій вивчився у середній школі №3, з юних років працював у ТОВ «Вільногірське скло». Колеги по роботі та друзі згадують його як веселого, чуйного хлопця, компанійського і завжди готового підтримати ближнього.

У лютому 2022 року розпочалась широкомасштабна агресія росії проти України. 28 липня за призовом по мобілізації Кам'янського РТЦК та СП Дніпропетровської області Андрій Олександрович ПАРФЕНЮК пішов боронити державу від загарбників. На фронті був старшим стрільцем в одному зі стрілецьких батальйонів ЗСУ.

Загинув солдат в результаті поранення, несумісного з життям, під час ведення бойових дій поблизу населеного пункту Підгородне Донецької області.

Вся громада висловлює щирі співчуття його мамі та маленькій донечці, всім його близьким, друзям, колегам та побратимам. Смерті наших хлопців і дівчат, які могли і хотіли мирно жити, працювати, навчатись, народжувати і виховувати діточок, – це наш вічний біль. І немає прощення ворогу.

Церемонія прощання із земляком відбудеться завтра, 01 лютого, о 12:00 біля Палацу культури та спорту "Металург". Поховають Героя на Алеї Слави міського кладовища.

Низький уклін і глибока вдячність воїну за стійкість і звитягу, проявлені в боях за Україну, за кожного з нас.

Вічна пам'ять солдатові і слава його безсмертному подвигу!

Міський голова Володимир ВАСИЛЕНКО

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі

>>>
Шановна громадо! Завтра, 1 лютого, о 12:00 біля ПК і С «Металург» відбудеться прощання з Андрієм Парфенюком. Прошу взяти участь у церемонії. Підтримаємо родину загиблого разом. Сьогодні вже втретє лунає сигнал повітряної тривоги. Не ігноруйте його, адже ймовірність ворожої атаки з повітря залишається високою. Тримайте дітей під наглядом. Електроенергію ми продовжуємо отримувати за графіками. Два зимових місяці позаду, витримаємо і лютий. Продовжуємо заощаджувати і по мінімуму використовувати енергоресурс. Міський голова Володимир ВАСИЛЕНКО

no robot код

Важливе