20:15. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 133 доба добігає кінця.

Переглядів 227

20:15. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 133 доба добігає кінця.

20:15. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 133 доба добігає кінця.

Криворізький район сьогодні весь день під обстрілами. Окупанти гатили по Зеленодольській, Апостолівській, Нивотрудівській, Широківській громадах. По Широкому били з «Ураганів».

Внаслідок обстрілів в Шестірні пошкоджено житловий будинок, господарчі споруди, сонячні панелі. У селищі перебито лінії газо- та електропостачання. Нині тривають роботи з відновлення.

Через обстріли на околицях Нивотрудівської громади сталася пожежа на полі пшениці (близько 15 га).

На щастя, у Криворізькому районі минулося без постраждалих та загиблих.

Вже надвечір окупанти поцілили по Покровській громаді у Синельниківському районі. Били касетними боєприпасами по цивільному об‘єкту, де розташована будівельна і сільськогосподарська техніка. За попередніми даними, є троє поранених цивільних, один з яких – працівник підприємства. Але інформація щодо кількості постраждалих ще уточнюється. Зараз людям надають медичну допомогу. В складських приміщеннях почалася пожежа, яку нині ліквідовують. Масштаби руйнувань з‘ясовуються.

Щодо інших районів області – в громадах наразі все мирно.

На Дніпропетровщині поступово збільшується кількість переселенців. Нині маємо вже майже 283 тисячі внутрішньо переміщених осіб, з них понад 100 тисяч – це жінки, майже 70 тисяч – діти. Люди тікають від війни, знаходять в нашій області притулок і допомогу.

Російські окупанти влаштовують нам терор, але ми віримо в українських захисників, в нашого Президента. Нашій Перемозі – бути, ніхто і ніщо не відбере у нас свободу та майбутнє.

Мирного вечора, Дніпропетровщино.
Мирного вечора, Україно.

Джерело Микола Лукашук – голова ДОР

Коментарі


no robot код

Важливе