З 27 лютого по 03 березня 2023 р. – період передачі показників приладу електричного обліку.

Переглядів 188

З 27 лютого по 03 березня 2023 р. – період передачі показників приладу електричного обліку.Шановні споживачі, нагадуємо: з 27 лютого по 03 березня 2023 р. – період передачі показників приладу електричного обліку.

Для коректного формування рахунків та уникнення непорозумінь радимо передавати показники  електролічильника до ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» в період від двох останніх днів минулого місяця до закінчення третього календарного дня поточного місяця, що настає за розрахунковим, у будь-який зручний для Вас спосіб:

  • в Особистому кабінеті на сайті компанії ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» за посиланням https://cek.dp.ua/abonent/
  • у месенджері Viber - https://cek.dp.ua/viber/
  • у месенджері Telegram - https://cek.dp.ua/tg/
  • або зателефонувавши на гарячу лінію ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК» за телефоном 0 800 300 015 (цілодобово, безкоштовно). Щоб відразу з'єднатися з оператором натисніть «0» (нуль) або в автоматичному режимі натисніть «3» (три).

У разі неотримання до закінчення третього календарного дня місяця, що настає за розрахунковим, показників лічильника та за умови, що лічильник електричної енергії не оснащений засобами дистанційної передачі даних, фактичний обсяг розподілу та споживання електричної енергії по споживачу за розрахунковий місяць визначається розрахунковим шляхом за значенням середньодобового обсягу споживання.

Дорогі друзі, дякуємо за своєчасно передані показники лічильника та сплачені рахунки!

Джерело ПрАТ "ПЕЕМ "ЦЕК" інформує

Коментарі


no robot код

Важливе