Увага! Попередження про пориви вітру.

Переглядів 88

Увага! Попередження про пориви вітру.

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру вранці та вдень 11  листопада та впродовж доби 12 листопада в Україні, крім західних областей, пориви вітру сягатимуть 15-22 м/с, 12 листопада в південній частині, центральних та східних областях місцями 25 м/с - І рівень небезпечності, жовтий.

За даними Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології оголошено попередження про метеорологічне явище у місті Дніпро та місцями по Дніпропетровській області очікуються пориви південно-східного вітру 15-20 м/с - І рівень небезпечності, жовтий.

Фахівці ДСНС рекомендують без нагальної потреби не покидати власні помешкання та не виїжджати за межі населених пунктів. А також наголошують на дотриманні правил безпеки та порядку дії під час стихійного лиха, а саме:

зберігати спокій, уникати паніки;

  • загасити вогонь у грубах, відключити системи електро- та газопостачання;
  • не користуватись ліфтами, електромережу можуть раптово вимкнути;
  • якщо лихо застало вас на вулиці, обминати хиткі будівлі та будинки з хитким дахом;
  • уникайте різноманітних споруд підвищеного ризику: мостів, естакад, трубопроводів, ліній електропередач, водойм, потенційно небезпечних промислових об’єктів та дерев;
  • якщо негода застала вас коли ви їхали автомобілем, то зупиніться біля найближчої безпечної будівлі чи споруди, вийдіть з авто та переховуйтесь в безпечному місці до закінчення негоди.

Шановні громадяни! Будьте обачні та обережні, не нехтуйте правилами безпеки! У випадку потреби телефонуйте за номерами екстрених служб.

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе