Слава Героям! Слава Збройним Силам!

Переглядів 111

Слава Героям! Слава Збройним Силам!

Шановні земляки!

Сьогодні наш народ відзначає День Збройних Сил України.

Війна стала багаторічним випробуванням для всіх нас: на свідомість, на гідність, на мужність, на людяність. Ворог змусив Український народ міцно об'єднатись заради життя і захисту своїх національних інтересів. І Збройні Сили - це наш авангард, наш щит, гордість і честь.

Низький уклін всім нашим співгромадянам, нашим землякам, які зі зброєю в руках виборюють право нації на існування. Виборюють у нелюдських умовах. Дякуємо кожному за стійкість, мужність і звитягу. Слава військовим, добровольцям, мобілізованим, контрактникам - всім, хто став до лав ЗСУ, хто б'ється на смерть за кожний сантиметр рідної землі. Завдяки вам, дорогі, ми маємо можливість жити, працювати і тим самим тримати економічний фронт держави.

На жаль, щодня Україна втрачає на передовій найдорожче - наших людей, синів і доньок України.

І зараз Вільногірська громада у жалобі. Відразу двоє загиблих: Микола Бабакін і Ігор Масліков. Смуток і одночасно ненависть до ворога переповнює наші серця.
Такі гіркі втрати ніколи не пробачити, не виправдати і не забути.

Цього визначного дня бажаю всім впевненої перемоги нашої держави над агресором. Хай з нею у кожний дім знову завітають  благополуччя, спокій, любов і злагода, обнімуться усі, кого розлучила війна. Всім міцного здоров'я і якнайшвидшого повернення до мирного життя у вільній могутній Україні.

Слава Героям! Слава Збройним Силам!

Міський голова Володимир ВАСИЛЕНКО

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе