Готуймося, на Дніпропетровщину суне зима.

Переглядів 71

Готуймося, на Дніпропетровщину суне зима.Готуймося, на Дніпропетровщину суне зима. Справжнісінька: із хуртовинами, ожеледицею, вітром та морозами.

Ускладнення погодних умов синоптики прогнозують вже у неділю. Почнеться все з дощу із мокрим снігом та, як наслідок, ожеледиці.

А вже у понеділок, 8 січня, на нас чекає справжній сніг. І то не просто сніжок, а хуртовини та пориви вітру до 15-20 м/с.

Снігу у Гідрометцентрі обіцяють до 30 сантиметрів, а мороз — до 8 градусів.

А вже 9, 10 та 11 січня сніг має припинитися, проте температура опуститься нижче: вночі до 10-15 градусів морозу, а 10 січня — навіть до 17!

Тож утеплюймося та готуймося не лише до складних погодних умов, але й до безпекових! Ворог майже напевно захоче скористатися ситуацією та ще більше ускладнити нам життя.

Зарядіть павербанки, перевірте справність ліхтариків та наявність батарейок і дістаньте з шафи теплий одяг та не ігноруйте сигнали повітряної тривоги!

І задонатьте нашим захисникам, які за будь-якої погоди боронять нас і дають можливість бути у теплі та з електрикою!

До речі, ОВА повідомила, що також готується до складного тижня. Вже провели засідання Ради оборони та обласної комісії з надзвичайних ситуацій, підготували Пункти незламності, техніку, комунальників, рятувальників, а комунальні підприємства та медичні заклади забезпечили генераторами.

Джерело Дніпро Обласний

Коментарі


no robot код

Важливе