Дніпропетровськгаз нагадує про необхідність передачі показань лічильника газу

Переглядів 278

Дніпропетровськгаз нагадує про необхідність передачі показань лічильника газуДніпропетровськгаз нагадує про необхідність передачі показань лічильника газу

АТ «Дніпропетровськгаз» просить споживачів, які залишилися у регіоні і не поїхали через війну, передати показання лічильника газу. Передавати ці дані газовій компанії необхідно з 1 по 5 число квітня. Вчасно надана інформація – запорука точності розрахунків за об’єми спожитого газу.

Аби зекономити час своїх клієнтів та гарантувати безпеку у складний для країни час, АТ «Дніпропетровськгаз» пропонує 7 різних варіантів дистанційної передачі показань лічильників. Для цього вам необхідно скористатися мобільним телефоном або комп’ютером із доступом до інтернету.

Є такі способи передачі показань:

1. В особистому кабінеті на сайті 104.ua;

2. Скористатися оновленим додатком 104.ua. Він адаптований для двох платформ - Android та iOS. Завантажити його можна з AppStore і Google Play безкоштовно.

3. За допомогою чат-боту у Viber 7104 (http://bit.ly/7104uaViber);

4. Через чат-бот 7104ua Telegram (https://t.me/ua7104_bot);

5. За допомогою SMS на короткий номер 7104;

6. За телефоном у контакт-центр — (056) 78 70 104, (067) 00 90 104

7. В особистому кабінеті на сайті Дніпропетровськгазу - https://dp.dsoua.com/ua/

Споживачів, які тимчасово залишили своє житло і, відповідно, не користуються газом, просимо за можливості продублювати попередньо передані показання у період з 1 до 5 квітня.

Також нагадуємо, що компанія спільно з партнерами у цей складний воєнний час йде на зустріч кожному споживачу блакитного палива на Дніпропетровщині. І при оплаті послуги з розподілу блакитного палива через сервіси 104.ua, а також через системи інтернет-платежів EasyPay.ua, iPay.ua комісія відсутня. Це займає усього кілька хвилин вашого часу. Нагадуємо, що ви також можете скористатися коштами з «єПідтримка». Оплата послуг з розподілу газу сьогодні – ваш вклад у розвиток та підтримку економіки України. Дніпропетровськгаз забезпечує стабільну роботу критичної інфраструктури у воєнний час, сплачує податки, тримаючи економічний фронт країни!

Перемога буде за нами! Слава Україні!

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе