Погіршення якості питної води у мережах міста

Переглядів 352

Погіршення якості питної води у мережах міста

ПОВІДОМЛЕННЯ

В зв’язку з погіршенням стану води р. Дніпро, з якої проводиться водозабір на місто Вільногірськ, різко погіршилася якість питної води в мережах міста, кольоровість питної води перевищує нормативні показники. На даний час пропонуємо утриматися використовувати воду для споживання та приготування їжі. Рекомендується використовувати воду з бюветів, бутильовану. Водопровідну воду у разі необхідності перед споживанням відстоювати або кип’ятити.

Згідно Постанови КМУ від 17 лютого 2010 року № 151 «Про затвердження Порядку проведення перерахунків розміру плати за надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення в разі надання їх або ненадання не в повному обсязі, зниження якості», на підставі протоколу від 14 березня 2023 року № 6 Вільногірської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки надзвичайних ситуацій «Про стан питного водопостачання та питної води Вільногірської міської територіальної громади» буде виконано перерахунок розміру плати за централізоване постачання холодної води за всі дні невідповідності якості води державним стандартам.

На разі, приймаються всі можливі заходи з метою приведення властивостей питної води на відповідність вимогам державних санітарних норм та правил.

Адміністрація КП «Жилсервіс»

Коментарі


no robot код

Важливе