Вільногірськ. 06:20

+14°

Тиск: 751.5 mm
Вологість: 44.2 %

Війна рф проти України

Тридцять шоста доба спротиву добігає кінця. Короткі підсумки.

Переглядів 543

Тридцять шоста доба спротиву добігає кінця. Короткі підсумки.Сьогодні Дніпропетровщина зазнала страшних втрат. Ракетний удар по військовій частині забрав життя двох людей, ще п’ятеро дістали поранення.
Ворогу цього просто так не залишать.

Також на Дніпропетровщині співробітниками СБУ було нейтралізовано злочинне угруповання, яке напало на одного з керівників місцевої територіальної оборони. Чоловік завадив незаконному перевезенню зброї через один з блокпостів.

Хочу знову нагадати щодо сигналу тривоги: не орієнтуйся на повідомлення від своїх друзів, родичів, не читайте незрозумілі телеграм-канали. Орієнтуйтеся лише на офіційні канали оповіщення. Сигнал тривоги подає служба ДСНС. Тому якщо лунає сирена, або надходить оповіщення з офіційних ресурсів - негайно йдіть в укриття.

Наразі інфраструктура області працює в штатному режимі. Загарбників на території регіону немає.

Ми обов‘язково вистоїмо. Попри всі жахи, які приніс на нашу землю окупант. І ми обов’язково переможемо цю нечисть.

Слава Україні!

Джерело https://t.me/mykola_lukashuk

На Дніпропетровщині по військовій частині ворог завдав ракетних ударів

Переглядів 536

На Дніпропетровщині по військовій частині ворог завдав ракетних ударівУ Дніпропетровській області по військовій частині ворог завдав ракетних ударів, двоє людей загинули, п'ятеро поранені, рятувальники продовжують гасити пожежу, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Декілька годин тому ракетні удари по військовій частині. Знищена адмінбудівля та склад із пальним. Двоє людей загинули. П'ятеро дістали поранень. Їх госпіталізували", - написав Резніченко в телеграм-каналі.

Продовжуються рятувальні роботи та боротьба з пожежею.

Джерело interfax.com.ua

Обійшлося без загиблих та постраждалих

Переглядів 509

Обійшлося без загиблих та постраждалих

Ворог поцілив у нафтобазу в Дніпрі та в завод у Новомосковську.

«У Дніпрі ракети влучили в нафтобазу. На місці зараз ще працюють рятувальники та силовики, ліквідовують наслідки обстрілу. Також пошкоджена заправка, що знаходиться поруч, і два бензовози. Стався витік палива, але рятувальники його оперативно ліквідували. Окрім цього, в Новомосковську ракета влучила в один з тамтешніх об’єктів. Загиблих або постраждалих внаслідок цих обстрілів немає», – повідомила речниця Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Дніпропетровській області Євгенія Дудка.

Джерело Дніпропетровська обласна рада

>

>>

Важливе