Вільногірськ. 08:20

+12°

Тиск: 753.2 mm
Вологість: 88.8 %

Важливе

Графік стабілізаційних погодинних відключень

Переглядів 412

Графік стабілізаційних  погодинних  відключеньШановні споживачі, будь ласка, ознайомтеся з оновленим графіком стабілізаційних  погодинних  відключень за посиланням: https://cek.dp.ua/index.php/nashi-novyny/775-grafiki-stabilizatsijnikh-pogodinnikh-vidklyuchen-dlya-pobutovikh-i-yuridichnikh-spozhivachiv-m-dnipro-2

З метою більш рівномірного розподілення балансу потужності три черги споживачів розподіляються на під черги. Час і тривалість відключень не змінюються. Оновлений графік почне діяти з 00:01 12 лютого. Максимальний час відключення електроенергії складає близько 4-х годин.

Алгоритм оплати лікарняних і декретних за кошти ФССУ в умовах війни

Переглядів 1271

Алгоритм оплати лікарняних і декретних за кошти ФССУ в умовах війниПонад 1,2 мільйона українців були на оплачуваному Фондом соціального страхування України лікарняному з початку війни. ФССУ виплатив для них майже 7 мільярдів гривень за листками непрацездатності, які їх роботодавці опрацювали, розрахували та подали до Фонду на оплату, або Фонд нарахував напряму для тих працівників, чиї роботодавці не змогли подати заяву через бойові дії.

Як відбувається оплата лікарняних в умовах війни?

  • Фінансування допомоги по тимчасовій непрацездатності здійснюється на підставі заяви-розрахунку, яку роботодавець оформлює та подає до Фонду за відповідним лікарняним.
  • Якщо ж роботодавець не має можливості опрацювати ваш лікарняний і подати його до Фонду на оплату через бойові дії, неможливість гарантувати виплату працівнику отриманих від Фонду коштів тощо, отримати виплати можна напряму. Для цього працівник має особисто або через законного представника звернутись у відділення ФССУ за місцем обліку як ВПО або реєстрації – наші фахівці нарахують допомогу без залучення роботодавця, а кошти надійдуть на вашу особисту банківську картку.

Заборона навігації на водних об'єктах Кам’янського району та Дніпропетровської області

Переглядів 350

Заборона навігації на водних об'єктах Кам’янського району та Дніпропетровської областіШановні жителі Кам’янського району!

Згідно з розпорядженням начальника облвійськадміністрації, у період воєнного стану забороняється навігація на водних об'єктах Кам’янського району та Дніпропетровської області в цілому малих, моторних, прогулянкових вітрильних та прогулянкових суден, спортивних і швидкісних суден, а також водних мотоциклів і засобів розваг на воді.

Також забороняється вилов водних біоресурсів шляхом промислового, любительського та спортивного рибальства.

Розпорядження видане з метою «попередження та недопущення незаконного вилову риби у період нересту, попередження загроз виникнення заморних явищ у 2022 році та забезпечення безпеки громадян на водних об'єктах у період воєнного стану».
Працюємо для перемоги!

Віримо в себе. Віримо в Збройні Сили України. Віримо в нашого Президента. Віримо в нашу Україну.

Слава Україні!

Начальник районної військової адміністрації Олег ГАПІЧ

Джерело Кам'янська районна державна адміністрація

Заборона відвідувати ліс!

Переглядів 515

Заборона відвідувати ліс!

Заборона відвідувати ліс!

Розпорядження № 81/0/527-22, яке забороняє відвідування лісу на території Дніпропетровської області на період воєнного стану, підписав начальник обласної військової адміністрації.

Заборона діє на відвідування лісів та лісових масивів як пішки, так і на автомобілях, та стосується усіх цивільних осіб і не стосується військових, лісівників, правоохоронців та осіб наділених спеціальними службовими повноваженнями.

Штраф за відвідування лісу становитиме від 1530 грн. до 15300 грн.

>

>>

Важливе