Знову сумна новина прийшла до нашої громади.

Переглядів 164

Валерій Анатолійович СОЛДАТЕНКОПАМ'ЯТАЄМО...

За  щасливу долю мільйонів людей, за існування і процвітання нашої  незалежної держави віддають життя кращі сини і доньки Українського народу.

20 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання по захисту України від московитів героїчно загинув наш земляк - майор Валерій Анатолійович СОЛДАТЕНКО.
Народився Валерій у місті Вільногірськ 17 червня 1977 року.

1995 року закінчив Вільногірську середню школу №3 і вступив на перший курс військової кафедри Дніпропетровського державного університету залізничного транспорту.

З 2000 року, після отримання диплому, присвятив себе військовій службі.
Брав участь в АТО. Залишився вірним присязі і 2022 року, коли російські загарбники розпочали широкомасштабну агресію проти України.

Після проходження спеціальної підготовки приступив до служби у Луганському прикордонному загоні імені Героя України полковника Євгена Пікуса.
У рамках кампанії "Гвардія наступу" зараз цей загін став бригадою "Помста" у загальній структурі Державної прикордонної служби України. "Відроджені перемогти!" - з цим гаслом прикордонники бригади мужньо стоять на захисті наших територій, йдуть на найнебезпечніші операції.

Офіцер Валерій Анатолійович СОЛДАТЕНКО з гідністю і відданістю рідній державі виконував свій військовий і громадянський обов'язок.

Загинув під час виконання одного з бойових завдань в районі населеного пункту Іванівське Донецької області.

Вся наша громада висловлює глибокі та щирі співчуття мамі Валерія - Ларисі Анатоліївні, його рідній тітці Валентині Анатоліївні Куземі, всім рідним, друзям та побратимам.

Прощання із нашим земляком відбудеться 24 лютого о 12:00 на площі перед ПКіС "Металург".

Поховають Воїна на міському кладовищі.
Вічна слава Герою! Вічна пам'ять!

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе