Завершили роботи по системі оповіщення.

Переглядів 197

Завершили роботи по системі оповіщення. Режим роботи сирен буде таким:
- Сигнал про оголошення повітряної тривоги лунатиме переривчастим звуком впродовж 5-7 хвилин та лунатиме текстове оголошення через гучномовці.
При такому сигналі оповіщення усім рекомендовано пройти в укриття або зайняти безпечне місце в квартирі.

-Сигнал про скасування (відбій) повітряної тривоги - лунатиме переривчастим звуком впродовж 1 хвилини та лунатиме текстове оголошення через гучномовці.

- В особливому режимі працюватиме сирена на будівлі ЦМЛ («нової» лікарні) - 1 хвилина на початку тривоги та 3-4 сигнали на відбій тривоги.

У разі безпосереднього ракетного, авіа, артилерійського або іншого удару, або загрози удару в межах громади або в безпосередній близькості до нашої громади - переривчастий звук сирени лунатиме впродовж всього часу повітряної тривоги. У такому випадку треба негайно пройти до укриття.

За надання технічних можливостей та допомогу в модернізації системи оповіщення висловлюю подяку Юрію Звягінцеву, керівнику компанії «ВайтЛінк», за небайдужість і активну громадянську позицію – Роману Костіну.

Ще одне питання, що турбує зараз багатьох людей: депортація агресором наших співвітчизників на територію росії або інших країн, а також примусове переміщення людей на тимчасово окуповані наші території. Якщо у кого є така проблема з рідними або близькими людьми, прошу звертатись у відділ обліку військовозобов’язаних виконавчого комітету Вільногірської міської ради за адресою: м.Вільногірськ, вул. ім. В.В. Варена, 15, кабінет №12. Телефони для довідок: 095-338-64-00 та 068-182-19-51.

В єднанні наша сила! Дякуємо Збройним силам за стійкість, всім службам – за відповідальність і добросовісне виконання покладених на них обов'язків.

Міський голова Володимир ВАСИЛЕНКО

Джерело Оборона Вільногірська - офіційний канал

Коментарі


no robot код

Важливе