Вільногірська громада у скорботі

Переглядів 136

Павло Миколайович ПОСТОЛАКАПАМ’ЯТАЄМО…

Вільногірська громада у скорботі… 17 липня 2023 року неподалік від населеного пункту Макарівка Волноваського району Донецької області героїчно загинув наш земляк Павло Миколайович ПОСТОЛАКА. Він захищав кожного з нас, захищав нашу рідну землю.

Народився Павло ПОСТОЛАКА 16 грудня 1984 року у місті Дніпродзержинськ (зараз – місто Кам’янське). Шкільні роки хлопчика проходили у Верхівцевській середній школі №1.

Трудова діяльність Павла Миколайовича пов’язана з філією «Вільногірський гірничо-металургійний комбінат» АТ «ОГХК». Він працював на гірничому виробництві ГТВ помічником машиніста екскаватора.

Колеги по роботі, друзі назавжди запам’ятають його як гарного і відповідального працівника, чуйну, добру, порядну людину.

Найбільшою цінністю для нашого земляка завжди була родина: дружина, син, батьки.

Коли у лютому 2022 року росія розпочала проти нас широкомасштабну агресію, Павло став на захист України. 17 березня 2022 року його було призвано на військову службу по мобілізації. Як і тисячі наших співвітчизників, мирний працівник промислового підприємства став солдатом. Він служив номером обслуги зенітного ракетно-артилерійського відділення роти вогневої підтримки однієї з військових частин.
Загинув під час ворожого артобстрілу, з гідністю виконуючи свої військові обов’язки, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої держави.

Від імені всієї громади висловлюю щирі співчуття сім’ї нашого захисника: дружині Людмилі, синові Сергію. Низький уклін батькам Павла Ользі Володимирівні та Миколі Миколайовичу за сина, за його гідне виховання.

Церемонія прощання з Павлом Миколайовичем ПОСТОЛАКОЮ  відбудеться 21 липня орієнтовно о 13:00 на площі перед ПКіС «Металург». Поховають воїна на Алеї Слави міського кладовища. Прошу членів громади взяти участь у жалобному заході, вшанувати Героя і провести в останню дорогу.

Вічна світла пам’ять Воїну! Смерть ворогам!

Міський голова Володимир ВАСИЛЕНКО

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе