Сумна звістка надійшла у нашу громаду з Донеччини

Переглядів 167

Олександр Геннадійович ЛИТВАК.Пам'ятаємо...

Сумна звістка надійшла у нашу громаду з Донеччини: знову втрата на передовій. Смертю хоробрих поліг на полі бою мешканець Вільногірська Олександр Геннадійович ЛИТВАК.

Олександр народився у м. П'ятихатки 26 червня 1991 року. По закінченні загальноосвітньої школи 1 м. П'ятихатки вивчився на автослюсара.

11 років трудового стажу віддав роботі у ТОВ "Вільногірське скло", декілька з них працював старшим налагодником верстатів з цифровим управлінням.

Серед колег по роботі та друзів завжди користувався повагою за високу майстерність, добре серце та позитивний настрій.

25 серпня 2022 року Олександр Геннадійович призваний І відділом Кам'янського РТЦК та СП Дніпропетровської області на військову службу по мобілізації. Після двох місяців підготовки вступив у запеклу боротьбу проти російської навали. Служив номером обслуги артилерійського взводу артилерійської батареї десантно-штурмового батальйону однієї з військових частин ЗСУ.

Вірний військовій присязі, з гідністю виконував бойові завдання, спрямовані на оборону України, захист безпеки населення та інтересів держави.

Загинув у бою за нашу батьківщину в районі населеного пункту Мар'їнка Донецької області.

Висловлюємо щирі співчуття дружині полеглого Олені Миколаївні, сестрі, всім рідним, близьким, друзям, колегам по роботі, бойовим побратимам.

Дякуємо Воїну за звитягу, мужність та відданість державі.

Прощання з Олександром Геннадійовичем ЛИТВАКОМ відбудеться у вівторок, 14 березня, об 11:00 на площі перед ПК і С "Металург". Поховають земляка на Алеї Слави міського кладовища. Прошу підтримати родину загиблого і взяти участь у жалобній церемонії.

Вічна слава Герою!
Слава Україні!

Міський голова Володимир ВАСИЛЕНКО

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе