Ще одна втрата на війні…

Переглядів 229

З болем сповіщаємо про наші втрати. Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув житель Вільногірська СЕРГІЙ ВІТАЛІЙОВИЧ МАЛОФЄЄВ.Шановна громадо!

З болем сповіщаємо про наші втрати. Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув житель Вільногірська СЕРГІЙ ВІТАЛІЙОВИЧ МАЛОФЄЄВ.

Народився Сергій Віталійович 28 вересня 1972 року у місті Сєвєрськ Томської області Росії. Служив у повітряно-десантних військах в Чечні.

Мав спеціальність водія, дуже любив техніку.

Знайшов свою долю у нашому місті. Займався підприємницькою діяльністю, декілька років відпрацював у ТОВ "Вільногірське скло". Працьовитий, скромний і дуже відповідальний.

29 березня 2022 року за призовом по мобілізації Кам'янського РТЦК та СП Дніпропетровської області пішов на військову службу. На фронті був навідником мотопіхотного батальйону однієї з військових частин.

Загинув під м.Ізюм Харківської області 09 травня 2022 року, мужньо і стійко захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України.

У Сергія Малофєєва залишлася дружина Світлана Михайлівна, три доньки, двоє онуків.

Вся громада висловлює родині, друзям та близьким Сергія Малофєєва щирі співчуття. Низький уклін його безсмерному подвигу.

Прощання із Сергієм Віталійовичем Малофєєвим відбудеться сьогодні, 16 травня, біля Палацу культури та спорту "Металург". Про час прощання буде окреме повідомлення. Поховають Героя на Алеї Слави  міського цвинтаря.

Низький уклін нашому земляку за стійкість і звитягу, проявлені у боях за нашу державу.

Вічна пам'ять солдатові!
Слава його безсмертному подвигу!

Прощання з Сергієм Віталійовичем Малофєєвим відбудеться об 11:30 біля Палацу культури  та спорту "Металург".  Запрошуємо членів громади вшанувати Героя.

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе