Під Кремінною Луганської області внаслідок ворожого артобстрілу загинув наш земляк

Переглядів 216

Владислав Сергійович БАДЕНКОПАМ'ЯТАЄМО…

Злочини проти людяності і проти людства з боку рашистів не виправдає жоден суд, ні земний, ні небесний. Під Кремінною Луганської області внаслідок ворожого артобстрілу загинув наш земляк Владислав Сергійович БАДЕНКО. Було йому всього лише неповних 24 роки.

Народився Владислав 31 травня 1999 року в місті Миколаїв. Жив і навчався в загальноосвітній школі в селі Вишневе на той час П’ятихатського району. Після школи продовжив навчання у Західно-Дніпровському центрі професійно-технічної освіти. Отримав диплом кваліфікованого робітника з професії «Машиніст екскаватора. Електрослюсар (слюсар черговий та ремонтного устаткування). Електрогазозварник».

Владислав був завжди дуже відповідальним учнем. Вихований, розсудливий, діловий, він не лише добре вчився, а й брав активну участь у культурному та спортивному житті навчального закладу. Паралельно з навчанням працював у ТОВ «Скляний Альянс». Таким його запам’ятали педагоги.

Строкову службу Владислав Баденко пройшов у військах хімічної розвідки.
Після демобілізації знову повернувся у ТОВ «Скляний Альянс», де і працював до початку широкомасштабної російської агресії проти України.

30 серпня 2022 року пішов служити по мобілізації до лав Національної гвардії України. На фронті солдат НГУ Владислав БАДЕНКО на позивний «Малиш» був помічником гранатометника.

Увечері 30 березня 2023 року Владислав БАДЕНКО повинен був виїхати додому у короткотермінову відпустку після шпиталю, але сталося по-іншому…

У земляка залишились мама, брат та кохана дівчина. Від імені всієї громади висловлюю щирі глибокі співчуття рідним та близьким Владислава, а також всім, хто знав, працював і товаришував з ним. Це непоправна втрата для всіх нас.

Прощання із захисником України відбудеться у вівторок, 4 квітня, об 11:30 на площі перед ПК і С «Металург» (у разі змін буде додаткове повідомлення). Прошу членів громади вшанувати пам’ять Владислава і взяти участь у церемонії прощання, тим самим морально підтримати родину загиблого.

Поховають Героя на місцевому кладовищі у с. Вишневе Вишнівської ОТГ (на виїзді у напрямку м. П’ятихатки).

Світла пам’ять і вічна слава Владиславові Сергійовичу БАДЕНКУ! Він навічно в строю, в рядах всіх наших співвітчизників, які віддали життя за свободу, незалежність і цілісність України!

Міський голова Володимир ВАСИЛЕНКО

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе