Пам'ятаємо... Олександр Володимирович Пєсков

Переглядів 228

Олександр Володимирович ПєсковПам’ятаємо…

28 жовтня 2022 року під час виконання бойових завдань обірвалося життя солдата ЗСУ, вільногірця Олександра Володимировича ПЄСКОВА.

Народився Олександр 30 вересня 2000 року. Був найменшою дитиною у багатодітній сім’ї.

Вдома завжди допомагав мамі по господарству.

Навчався у загальноосвітній школі № 2 м. Вільногірськ.

Після 9 класу здобував освіту у ДПТЗ «Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти» за спеціальністю «Машиніст екскаватора. Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування. Електрогазозварювальник».

І в школі, і в училищі характеризувався як дуже відповідальний, спокійний, старанний, працьовитий учень.

Олександр ніколи не любив конфліктних ситуацій, відзначався гарними товариськими якостями, добропорядністю і людяністю.

Олександр брав активну участь у культурному та спортивному житті ЗДЦПТО.

Навіть по закінченню навчання він неодноразово бував у навчальному закладі, не втрачав зв’язок із учнівсько-педагогічним колективом.

12 листопада 2021 року був призваний першим відділом у м.Верхньодніпровськ Кам’янського РТЦК та СП Дніпропетровської області на військову службу за контрактом.

Солдат Олександр Пєсков служив першим номером обслуги мінометного взводу І мінометної батареї ІІ механізованого батальйону однієї з військових частин ЗСУ.

Виявивши стійкість та мужність, героїчно загинув у бою біля населеного пункту Андріївка Сватівського району Луганської області. Йому було всього 22 роки…

Щирі співчуття матері Олександра Галині Адамівні, всім рідним, близьким, друзям, побратимам Героя. Пам’ять про нього залишиться назавжди у наших серцях.

Церемонія прощання з Олександром Володимировичем ПЄСКОВИМ відбудеться 02.11.2022 біля ПК та С «Металург» о 12:00. Поховають Героя на Алеї Слави міського кладовища.

Запрошуємо жителів громади взяти участь у церемонії та віддати данину пам’яті воїну.

Слава нашим визволителям! Герої не вмирають!

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе