Наша громада знову в скорботі – загинув житель Вільногірська, наш захисник і Герой Максим Олександрович ШЕВЧЕНКО.

Переглядів 281

Максим Олександрович ШЕВЧЕНКО.Пам'ятаємо…

У вогні війни Україна втрачає кращих своїх синів. Наша громада знову в скорботі – загинув житель Вільногірська, наш захисник і Герой Максим Олександрович ШЕВЧЕНКО.

Максим Олександрович народився 1982 року в с.Лихівка П'ятихатського району. 2000 року закінчив Лихівську загальноосвітню школу, навчався у Дніпропетровському технікумі електрифікації на електроенергетика. Повну вищу освіту отримав у Дніпродзержинському державному технічному університеті, здобув кваліфікацію інженера-електромеханіка.

З 2003 року працював на філії «Вільногірський ГМК'» АТ «ОГХК». У колективі завжди відзначався чемністю, доброзичливістю. Мав добрі товариські стосунки з колегами, вірних друзів.

Понад усе для Максима були родинні цінності. Разом із дружиною з любов'ю виховували сина та доньку, турбувались про батьків.

Коли у лютому 2022 року розпочалась широкомасштабна російська агресія, він не міг залишатися байдужим до долі країни. Відразу вступив до лав територіальної оборони, а на початку березня був мобілізований до Національної гвардії України.

Загинув наш земляк під час виконання бойового завдання в Донецькій області.
Воїн світла, воїн добра… Ці слова про таких, як Максим ШЕВЧЕНКО, про тисячі наших захисників, які зі зброєю в руках пішли відвойовувати щастя, мир і свободу для своїх батьків, дружин, дітей.

Гідний син нашої держави, справжній борець за її територіальну цілісність і незалежність, Максим ШЕВЧЕНКО назавжди залишиться для нас Героєм-визволителем.
Вся громада висловлює щирі співчуття дружині Тетяні, дітям, батькам, всім рідним, близьким, колегам по роботі, фронтовим побратимам нашого захисника.

Поховають Максима Олександровича ШЕВЧЕНКА у рідній Лихівці. У Вільногірську прощання відбудеться в суботу, 12 листопада, об 11:00 годині біля Палацу культури та спорту «Металург».

Просимо членів громади вшанувати воїна і взяти участь у церемонії прощання.
Вічна пам'ять Герою!

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе