Наша громада знову у скорботі.

Переглядів 605

Володимир Анатолійович КОСТОМАРОВПам’ятаємо…

Війна – жорстока реальність. Щодня, здобуваючи перемогу і право на життя свого народу, гинуть наші співвітчизники – чиїсь сини, чоловіки, батьки, брати…

Наша громада знову у скорботі. 02 вересня 2022 року у бою під населеним пунктом Мар’їнка Донецької області героїчно загинув Володимир Анатолійович КОСТОМАРОВ.

Володимир Костомаров народився у Луганську 03 липня 1977 року. Там закінчив школу, потім навчався на гірничого електромеханіка в гірничій академії міста Дніпро. У студентські роки зустрів своє кохання – нашу землячку Світлану Броннікову. Так народилася нова сім’я.

Отримавши дипломи, родина Костомарових поїхала працювати на батьківщину чоловіка. У Луганську народилася і донька Мирослава.

2014 року розпочались воєнні дії на території Луганської та Донецької областей. Війна зруйнувала життя багатьох сімей, треба було виживати і починати все з нуля. Костомарови поїхали працювати у Київ, а доньку привезли у Вільногірськ, до бабусі. Дівчинка знайшла нових друзів, новий шкільний колектив у ЗОШ №3 (зараз це Вільногірський ліцей №3).

25 лютого 2022 року російські бомбардування змусили подружжя Костомарових виїхати з Києва у Вільногірськ. З перших днів перебування у нашому місті Володимир Анатолійович не стояв осторонь спільних проблем громади. Разом з іншими жителями нашого міста розчищав і облаштовував укриття у підвальних приміщеннях житлових будинків та адміністративних будівель.

17 березня 2022 року Володимир звернувся у І відділ у м. Верхньодніпровськ Кам’янського РТЦК та СП щодо взяття на військовий облік для подальшого проходження служби, а 19 березня його вже було мобілізовано.

02 вересня 2022 року, виявивши стійкість і мужність у боях з російським агресором, командир аеромобільного взводу аеромобільного батальйону однієї з військових частин ЗСУ, старший лейтенант Володимир Анатолійович Костомаров загинув у ході бойових дій поблизу населеного пункту Мар’їнка Донецької області.

Принциповий, відповідальний, чесний і мужній, він з гідністю виконав свій громадянський і військовий обов’язок щодо оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави.

У Володимира залишилися жінка, мати, донька, сестра. Щирі співчуття родині, всім близьким і друзям загиблого воїна.

Герої не вмирають! Вони залишаються в наших серцях і нашій пам’яті назавжди.
Церемонія прощання з Володимиром Анатолійовичем КОСТОМАРОВИМ відбудеться завтра, 08 вересня, о 12:00 біля Палацу культури та спорту «Металург». Просимо вшанувати Героя та підтримати його родину у жалобі.

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі

>>>
Шановна громадо! З поважних причин прощання з КОСТОМАРОВИМ Володимиром Анатолійовичем переноситься з 12:00 на 13:00. Можуть бути ще зміни по часу. Чекаємо на додаткове повідомлення від військових. Слідкуйте за інформацією.

no robot код

Важливе