Безкоштовне вантажне перевезення по Україні

Переглядів 76

У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

У 2024-25 роках ми плануємо надати допомогу близько 3000 сімей (орієнтовно 10 тис. перевезень різних вантажів). Допомогу отримають родини, які заповнять онлайн-анкету та нададуть підтвердження статусу ВПО або УБД.

Упродовж двох місяців ми зобов'язуємось надати послуги переїзду, транспортування чи вантажників для потреб цих сімей.

У 2022-23 році у м. Києві та Київській області допомогою нашої громадської ініціативи уже скористалося близько 1500 родин (понад 5000 людей).

Для подачі заявки уважно заповніть онлайн-анкету по посиланню: https://gruzar.com.ua/social-programs/besplatnaya-perevozka

Зверніть увагу, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги. У разі великої кількості заявок, компанія в першу чергу буде надавати допомогу найбільш нужденним сім'ям.

Якщо вам потрібна допомога у заповненні анкети або виникли інші запитання, зверніться за номером підтримки:+380 93 990 18 91 (10.00-18.00).

Детальніше про програму безкоштовних перевезень для постраждалих від війни - за посиланням https://gruzar.com.ua/social-programs/besplatnaya-perevozka

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе