Електронний рахунок за світло тепер можна замовити на сайті YASNO

Переглядів 1323

Електронний рахунок за світло тепер можна замовити на сайті YASNO

Щоб отримувати рахунки за електроенергію в sms або viber-повідомленні, жителям Дніпропетровщини необхідно одноразово заповнити форму на сайті електропостачальника yasno.com.ua.

Внесення даних займає декілька хвилин: варто лише вказати регіон, особовий рахунок (складається з 12 цифр та починається на 522) та номер телефону. Після цього клієнт буде щомісяця після 10-го числа отримувати sms або viber-повідомлення з посиланням на персональний електронний рахунок. Його можна сплатити без комісії прямо зі смартфону.

Нагадаємо, в умовах воєнного стану електропостачальник YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги») не гарантує своєчасну доставку паперових платіжок усім клієнтам. Тому радить сплачувати за електроенергію будь-яким доступним способом: через Особистий кабінет, viber-бот YASNO-online, платіжні сервіси, інтернет-банкінги, на сайті постачальника, у відділеннях банків або користуючись електронним рахунком, що надійшов в sms/ viber-повідомленні.

«Ми реагуємо на виклики часу та потреби клієнтів. Новий сервіс на сайті дозволяє у декілька кліків замовити електронний рахунок за електроенергію. На відміну від паперової платіжки, він надходитиме регулярно та завжди буде під рукою у вашому смартфоні. Оплата у такий спосіб є швидкою, безпечною та зручною. До того ж, це дозволить зменшити кількість використаного паперу, що позитивно впливає на довкілля», - сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе