Благодійний фольклорно-патріотичний захід «Гуртуємося, українці, бо ми того варті!»

Переглядів 207

Благодійний фольклорно-патріотичний захід «Гуртуємося, українці, бо ми того варті!»

Шановна громадо!

Громадська організація «МИ МАСШТАБУЄМО ДОБРО» та Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас Кам’янське» повідомляють:

21.05.2024 року у місті Вільногірськ відбудеться благодійний фольклорно-патріотичний захід «Гуртуємося, українці, бо ми того варті!» за участі місцевих жителів, внутрішньо переміщених осіб, представників влади від Бахмутської РВА, Лиманської РВА, Петриківської, Лихівської громад, Вільногірської МТГ.

Захід проходитиме з 11:00 до 16:00 на майданчику біля офісу ГО «МИ МАСШТАБУЄМО ДОБРО» (м. Вільногірськ, вул. Захисників України, 9).

У програмі:

  • концертна програма;
  • ігрова програма для дітей;
  • страви української кухні;
  • майстер-класи з декоративно-вжиткового мистецтва для дітей та дорослих;
  • благодійний ярмарок з продажу витворів народного мистецтва.

Усім гарантують гарний настрій і позитивні емоції.

На меті організаторів добрим словом, ділом, піснею продовжувати єднати всіх на шляху до перемоги, підтримати ментально і морально тих, хто постраждав від війни, хто психологічно потребує підтримки з боку оточуючих, хто просто бажає долучитись до гурту.

Зараз триває велика підготовча робота, в якій задіяні різні люди: місцеві жителі і ВПО, підприємці, творчі особистості, представники влади. Організатори не відмовляться від посильної допомоги бажаючих.

Наприклад, у вигляді овочевої продукції, консервації тощо. Можна зробити посильні грошові внески для закупки тих же призів для малечі або інгредієнтів для страв. Раді будуть і вашій фізичній допомозі.

Контактний телефон з усіх питань: 066-233-11-05.

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе