Мешканці Кам’янського району вже сьогодні можуть подати заявку на обмін лампочок у застосунку ДІЯ

Переглядів 339

Мешканці Кам’янського району вже сьогодні можуть подати заявку на обмін лампочок у застосунку ДІЯ

Мешканці Кам’янського району вже сьогодні можуть подати заявку на обмін лампочок у застосунку ДІЯ, а в кінці лютого прийти для обміну на відділення Укрпошти.

Нова послуга в застосунку Дія: обміняйте 5 старих ламп розжарювання на 5 енергоефективних LED-лампочок. Уряд запустив програму, щоб знизити навантаження на енергетичну систему країни та скоротити дефіцит електроенергії для користувачів. Сьогодні ця ініціатива вже повністю працює в обласних центрах країни, а вже у кінці лютого лампочки поступлять до інших міст.

Для участі в програмі залиште заяву в застосунку Дія:

  • авторизуйтесь в застосунку;
  • оберіть Послуги – Обмін лампочок;
  • вкажіть контактний номер телефону та відділення Укрпошти, у якому бажаєте отримати лампи;
  • зазначте тип та кількість світлодіодних ламп, які бажаєте отримати.

Усі деталі зібрали на сайті https://svitlo.diia.gov.ua/

Обмін здійснюється за підтримки Європейського Союзу, який профінансував 30 млн LED-ламп. Ще 5 млн ламп надасть уряд Франції.

Долучіться до програми обміну ламп та допоможіть енергетикам. Інструкція — у відеоролику https://www.youtube.com/watch?v=pjPysBHEKrw

Програма підтримана European Union in Ukraine у відповідь на заклик Президента Зеленського та реалізується Міністерством економіки України, Міністерством цифрової трансформації, АТ Укрпошта в усіх регіонах України (за виключенням тимчасово окупованих територій та Автономної Республіки Крим). Нова програма, фінансована ЄС, є складовою підтримки Європейським Союзом українського енергетичного фронту.

Джерело Вільногірська міська рада

Коментарі


no robot код

Важливе